Iran Spain Visa: Spain Airport Transit Visa from Iran, Apply Spain Airport Transit Visa, Spain Airport Transit Visa Application Centre in Iran

درخواست برای ویزا به اسپانیا در ایران

ويزاي ترانزيت فرودگاهي

یک ویزای حمل و نقل هوایی برای متقاضیانی که فقط از سرزمین شنگ عبور می کنند و منطقه حمل و نقل فرودگاه را ترک نخواهند کرد.

هزینه ویزا و هزینه سرویس های به شرح زیر است:

نوع ویزا هزینه
ویزا اقامت کوتاه مدت (همه انواع) 60 یورو
کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو

نکته: تنها در صورتیکه سن کودک کمتر از 6 سال در تاریخ ثبت درخواست باشد، هزینه ای برای ویزا تعلق نمی گیرد.

هزینه ویزا ممکن است تغییر یابد

هزینه خدمات بین المللی
متقاضیانی که در مرکز درخواست ویزای اسپانیایی درخواست خود را ثبت می کنند، باید هزینه خدمات 15.45 یورو را به صورت نقدی پرداخت نمایند. کودکان زیر 6 سال از پرداخت هزینه خدمات معاف هستند.

لیست و ترتیب مدارک مورد نیاز

  1. فرم درخواست روادید همراه با یک قطعه عکس متعلق به زیر 3 ماه اخیر ، همراه با امضاء در صفحات سوم و چهارم- در صورتیکه متقاضی زیر 18 سال می باشد، این صفحات می بایست توسط پدر و مادر امضا شود
  2. پرینت وقت مصاحبه
  3. دعوتنامه (در صورت داشتن) اصل دعوتنامه پلیس و کپی آن به همراه کپی کارت شناسایی یا کارت اقامت شخص دعوت کننده _ دعوتنامه شرکتی و غیره ، کپی کافی می باشد
  4. رزرواسیون هتل، رزرواسیون پرواز، بیمه نامه مسافرتی با پوشش بیمه به زبان انگلیسی، هر سه با مدت یکسان
  5. مدارک شغلی: نامه اشتغال به کار ، فیش حقوقی، مدراک ثبت شرکت/جواز کسب / آگهی تاسیس و تغییرات و غیره، پروانه پزشکی / مهندسی/ وکالت، لیست پرداختی بیمه تامین اجتماعی( ترجمه اسپانیایی)
    متقاضیانی که دانشجو هستند می بایست ترجمه اسپانیایی اشتغال به تحصیل ارائه دهند
  6. مدارک مالی – بانکی : ریز گردش 6 ماه اخیر + نامه تمکن مالی هر دو از یک حساب که تنها تا یک ماه اعتبار دارند، به زبان انگلیسی با مهر بانک، با ذکر تاریخ افتتاح حساب، متقاضی می تواند به دلخواه خود چندین حساب ارائه دهد
    متقاضیانی که در اسپانیا صاحب حساب می باشند، می بایست نامه بانک و ریز گردش 6 ماه آن را ارائه دهند
  7. مدارک ملکی – اسناد مالکیت ( ترجمه اسپانیایی) در صورت داشتن ملک در اسپانیا می بایست Nota simple و کپی سند ارائه شود
  8. ترجمه تمامی صفحات شناسنامه ( ترجمه اسپانیایی)
  9. متقاضیان زیر 18 سال که با کسی غیر از والدین خود اقدام می نمایند، می بایست اجازه نامه محضری از والدین ، و اگر با یکی از والدین خود اقدام می کنند، می بایست اجازه نامه محضری از والد دیگر داشته باشند. ( ترجمه اسپانیایی)
  10. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه فعلی، به صورت جداگانه در برگ A 4 صفحه اول گذرنامه می بایست امضا شده و سپس کپی شود
  11. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه قبلی، به صورت جداگانه در برگ A 4
  12. اصل گذرنامه ( امضا شده برای بزرگسالان) ویزا یا دیگر مجوز ورود به کشور ثالث که توسط مقامات آن کشور صادر شده باشد. مدارک مربوط به ادامه سفر تا مقصد نهائی بعد از ترانزیت فرودگاهی
  13. هزینه ویزا و ثبت ویزا به یورو

توجه: عکس های که با مشخصات زیر مطابقت نداشته باشند، قابل قبول نخواهند بود.

لطفا عکسی که به تازگی گرفته شده است(مدت زمان آن بیشتر از 3 ماه نباشد) و قبلا در پاسپورت استفاده نشده است را ارائه دهید. عکس باید رنگی باشد و:

  • عکس در پس زمینه سفید گرفته شده باشد تا تضادی با زمینه داشته باشد و جزییات قابل تشخیص باشد.
  • عکس باید شفاف بوده و صورت در مرکز آن قرارگرفته شده باشد.
  • عکس در کاغذ معمولی عکاسی چاپ شده باشد.
  • گردی کامل صورت ، بدون لبخند (بدون عینک آفتابی، هر گونه کلاه ، مگر اینکه متقاضی چنین اقلامی را بخاطر اعتقاد مذهبی یا پیشینه ی قومی خود بپوشد).
  • لطفا عکس ها را به فرم درخواست ویزا ضمیمه کنید.

توجه: لطفا این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید. اگر عکس فاقد شرایط ذکر شده باید، درخواست ویزای شما ثبت نخواهد شد. در مرکز درخواست ویزا مکانی برای گرفتن عکس با مشخصات تعیین شده در نظر گرفته شده است.

درخواست های دریافت شده در مرکز درخواست ویزای اسپانیا در روز کاری بعدی در سفارت اسپانیا / کنسولگری اسپانیا ثبت خواهند شد. پس از ثبت درخواست، ممکن است مدارک دیگری از متقاضی درخواست شود. لطفا توجه داشته باشید که طبق دستورالعمل دریافت شده از سفارت اسپانیا حداقل زمان بررسی درخواست ویزا 21 روز کاری است ( امکان تاخیر در روند بررسی در برخی موارد وجود دارد).

جهت جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از هر گونه تاخیرغیرمنتظره ، تمام درخواست ها باید حداقل 21 روز قبل از تاریخ سفر ثبت شوند.

مدت زمان بررسی درخواست ویزا شامل تاریخ ثبت درخواست در مرکز خدمات نمی باشد.

فرم ها و مدارک زیر برای درخواست انواع ویزا در الزامی می باشد.

نکته: فرم درخواست ویزا باید توسط قلم آبی پر شود

Application Form

فرم درخواست ویزا (English Language)
فرم درخواست ویزا (Spanish Language)

تمام فرم های درخواست ویزا که در ثبت می‌شوند باید به زبان انگلیسی / اسپانیایی/ لاتین باشند.

چک لیست

نکته: چک لیست باید به صورت پشت و رو باشد(برگه ها به یکدیگر متصل نشوند).
Required Documents
Schengen Visa Application Checklist

Ficha Document

Ficha Document

لطفا توجه داشته باشید:

فرم ها باید در قالب PDF باشند.

شما برای دانلود و مشاهده این فرم نیاز به Adobe Acrobat Reader خواهید داشت.

دانلود نرم افزار Adobe Acrobat Reader

برای دانلود فرم درخواست ویزا:

1. روی لینک فرم کلیک کنید.
2.پس از باز شدن فرم، آن را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید.

یا

1. دکمه سمت راست ماوس خود را بر روی لینک مورد نظر فشار دهید.
2. Save Target As را انتخاب کنید.
3. فرم را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید.