Iran BLS Spain Visa: Spain Business Visa to Iran, Apply Spain Business Visa, Spain Business Visa Application Centre, Spain Business Visa for Irann Passport Holder

BLS Logo

درخواست برای ویزا به اسپانیا در ایران

ويزاي كاري

این دسته از ویزا برای افرادی که مایل به اقامت در اسپانیا برای مدت حداکثر 3 ماه برای اهداف تجاری هستند (برای امضای قرارداد و غیره)، برای افرادی که مایل به اقامت در این کشور هستند، اجازه نمی دهد تا فعالیت های حرفه ای را انجام دهند.

متقاضی باید مدرکی مبنی بر اینکه او در این رده قرار دارد را ارائه دهد.

هزینه ویزا و هزینه سرویس های BLS به شرح زیر است:

نوع ویزا هزینه
ویزا اقامت کوتاه مدت (همه انواع) 60 یورو
کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو

نکته: تنها در صورتیکه سن کودک کمتر از 6 سال در تاریخ ثبت درخواست باشد، هزینه ای برای ویزا تعلق نمی گیرد.

هزینه ویزا ممکن است تغییر یابد

هزینه خدمات بین المللی BLS
متقاضیانی که در مرکز درخواست ویزای اسپانیایی درخواست خود را ثبت می کنند، باید هزینه خدمات 15.45 یورو را به صورت نقدی پرداخت نمایند. کودکان زیر 6 سال از پرداخت هزینه خدمات معاف هستند.

مدراک مورد نیاز سفارت اسپانیا در تهران

لیست و ترتیب مدارک مورد نیاز

  1. فرم درخواست روادید همراه با یک قطعه عکس متعلق به زیر 3 ماه اخیر ، همراه با امضاء در صفحات سوم و چهارم- در صورتیکه متقاضی زیر 18 سال می باشد، این صفحات می بایست توسط پدر و مادر امضا شود
  2. پرینت وقت مصاحبه
  3. دعوتنامه (در صورت داشتن) اصل دعوتنامه پلیس و کپی آن به همراه کپی کارت شناسایی یا کارت اقامت شخص دعوت کننده _ دعوتنامه شرکتی و غیره ، کپی کافی می باشد
  4. رزرواسیون هتل، رزرواسیون پرواز، بیمه نامه مسافرتی با پوشش بیمه به زبان انگلیسی، هر سه با مدت یکسان
  5. مدارک شغلی: نامه اشتغال به کار ، فیش حقوقی، مدراک ثبت شرکت/جواز کسب / آگهی تاسیس و تغییرات و غیره، پروانه پزشکی / مهندسی/ وکالت، لیست پرداختی بیمه تامین اجتماعی( ترجمه اسپانیایی)
  6. دعوت نامه از شرکت های اسپانیائی به زبان اسپانیائی، با قید دلیل و جزئیات تجارتی که در اسپانیا انجام خواهد شد، با ذکـر نام دعوت شدگان، تاریخ سفر هـویـت کامل شخص امضاء کننده نامه (اسم، سمت، اطلاعات تماس تلفن و ایمیل) و ذکر تقبل هزینه های سفر حسب مورد. یک نسخه از دعوتنامه فوق الذکر باید توسط شرکت دعوت کننده از پیش به بخش کنسولی سفارت اسپانیا به آدرس emb.teheran.sc@maec.es ارسال گردد و همچنین متقاضی باید یک نسخه آنرا زمان تحویل مدارک خود ارائه دهد.
  7. حکم شرکت ایرانی با شرح مشخص نوع مأموریت و انتصاب متقاضی به عنوان نماینده شرکت در تبادل تجاری با طرف اسپانیائی به زبان اسپانیائی یا انگلیسی روی سربرگ شرکت با قید سمت متقاضی، تاریخ استخدام،حقوق دریافتی، دلیل سفر متقاضی به
  8. اسپانیا، تاریخ سفر با مهر وبا ذکـر هـویـت کامل شخص امضاء کننده (اسم، سمت، اطلاعات تماس تلفن و ایمیل). چنانچه شرکت ایرانی هزینه های سفر را تقبل می کند در حکم فوق الذکر درج گردد.
  9. ترجمه اصل و فتو کپی مدارک ثبت شرکت ایرانی(روزنامه رسمی)، کارت بازرگانی و ترجمه اصل و کپی لیست پرداخت حق بیمه های اجتماعی در شرکت مربوطه.
  10. چنانچه بین دو شرکت اسپانیائی و ایرانی تبادلات تجاری از قبل وجود داشته باشد، ارائه مدارکی که موید تبادلات فوق باشد ، از قبیل، صورتحسابها، قبوض، مدارک گمرکی،....... ضروری است.
    متقاضیانی که دانشجو هستند می بایست ترجمه اسپانیایی اشتغال به تحصیل ارائه دهند
  11. مدارک مالی – بانکی : ریز گردش 6 ماه اخیر + نامه تمکن مالی هر دو از یک حساب که تنها تا یک ماه اعتبار دارند، به زبان انگلیسی با مهر بانک، با ذکر تاریخ افتتاح حساب، متقاضی می تواند به دلخواه خود چندین حساب ارائه دهد
    متقاضیانی که در اسپانیا صاحب حساب می باشند، می بایست نامه بانک و ریز گردش 6 ماه آن را ارائه دهند
  12. مدارک ملکی – اسناد مالکیت ( ترجمه اسپانیایی) در صورت داشتن ملک در اسپانیا می بایست Nota simple و کپی سند ارائه شود
  13. ترجمه تمامی صفحات شناسنامه ( ترجمه اسپانیایی)
  14. متقاضیان زیر 18 سال که با کسی غیر از والدین خود اقدام می نمایند، می بایست اجازه نامه محضری از والدین ، و اگر با یکی از والدین خود اقدام می کنند، می بایست اجازه نامه محضری از والد دیگر داشته باشند. ( ترجمه اسپانیایی)
  15. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه فعلی، به صورت جداگانه در برگ A 4 صفحه اول گذرنامه می بایست امضا شده و سپس کپی شود
  16. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه قبلی، به صورت جداگانه در برگ A 4
  17. اصل گذرنامه ( امضا شده برای بزرگسالان)
  18. هزینه ویزا و ثبت ویزا به یورو

توجه: عکس های که با مشخصات زیر مطابقت نداشته باشند، قابل قبول نخواهند بود.

لطفا عکسی که به تازگی گرفته شده است(مدت زمان آن بیشتر از 3 ماه نباشد) و قبلا در پاسپورت استفاده نشده است را ارائه دهید. عکس باید رنگی باشد و:

  • عکس در پس زمینه سفید گرفته شده باشد تا تضادی با زمینه داشته باشد و جزییات قابل تشخیص باشد.
  • عکس باید شفاف بوده و صورت در مرکز آن قرارگرفته شده باشد.
  • عکس در کاغذ معمولی عکاسی چاپ شده باشد.
  • گردی کامل صورت ، بدون لبخند (بدون عینک آفتابی، هر گونه کلاه ، مگر اینکه متقاضی چنین اقلامی را بخاطر اعتقاد مذهبی یا پیشینه ی قومی خود بپوشد).
  • لطفا عکس ها را به فرم درخواست ویزا ضمیمه کنید.

توجه: لطفا این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید. اگر عکس فاقد شرایط ذکر شده باید، درخواست ویزای شما ثبت نخواهد شد. در مرکز درخواست ویزا BLS مکانی برای گرفتن عکس با مشخصات تعیین شده در نظر گرفته شده است.

درخواست های دریافت شده در مرکز درخواست ویزای اسپانیا در روز کاری بعدی در سفارت اسپانیا / کنسولگری اسپانیا ثبت خواهند شد. پس از ثبت درخواست، ممکن است مدارک دیگری از متقاضی درخواست شود. لطفا توجه داشته باشید که طبق دستورالعمل دریافت شده از سفارت اسپانیا حداقل زمان بررسی درخواست ویزا 21 روز کاری است ( امکان تاخیر در روند بررسی در برخی موارد وجود دارد).

جهت جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از هر گونه تاخیرغیرمنتظره ، تمام درخواست ها باید حداقل 21 روز قبل از تاریخ سفر ثبت شوند.

مدت زمان بررسی درخواست ویزا شامل تاریخ ثبت درخواست در مرکز خدمات BLS نمی باشد.

فرم ها و مدارک زیر برای درخواست انواع ویزا در BLS الزامی می باشد.

نکته: فرم درخواست ویزا باید توسط قلم آبی پر شود

Application Form

فرم درخواست ویزا (English Language)
فرم درخواست ویزا (Spanish Language)

تمام فرم های درخواست ویزا که در BLS ثبت می‌شوند باید به زبان انگلیسی / اسپانیایی/ لاتین باشند.

چک لیست

نکته: چک لیست باید به صورت پشت و رو باشد(برگه ها به یکدیگر متصل نشوند).
Required Documents
Schengen Visa Application Checklist

Ficha Document

Ficha Document

لطفا توجه داشته باشید:

فرم ها باید در قالب PDF باشند.

شما برای دانلود و مشاهده این فرم نیاز به Adobe Acrobat Reader خواهید داشت.

دانلود نرم افزار Adobe Acrobat Reader

برای دانلود فرم درخواست ویزا:

1. روی لینک فرم کلیک کنید.
2.پس از باز شدن فرم، آن را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید.

یا

1. دکمه سمت راست ماوس خود را بر روی لینک مورد نظر فشار دهید.
2. Save Target As را انتخاب کنید.
3. فرم را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید.