Iran BLS Spain Visa: Spain Family Visa from Iran, Apply Spain Family Visa, Spain Family Visa Application Centre in Iran

BLS Logo

درخواست برای ویزا به اسپانیا در ایران

ويزاي اعضاي خانواده براي شهروندان اتحاديه اروپا/ حوزه اقتصادي اروپا(شامل پدر و مادر و فرزندان )

اگر می خواهید برای مدت کوتاهی از اسپانیا دیدن کنید (کمتر از 90 روز)، باید یک ویزای کوتاه مدت دریافت کنید.

هزینه ویزا و هزینه سرویس های BLS به شرح زیر است:

نوع ویزا هزینه
ویزا اقامت کوتاه مدت (همه انواع) 60 یورو
کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو

نکته: تنها در صورتیکه سن کودک کمتر از 6 سال در تاریخ ثبت درخواست باشد، هزینه ای برای ویزا تعلق نمی گیرد.

هزینه ویزا ممکن است تغییر یابد

هزینه خدمات بین المللی BLS
متقاضیانی که در مرکز درخواست ویزای اسپانیایی درخواست خود را ثبت می کنند، باید هزینه خدمات 15.45 یورو را به صورت نقدی پرداخت نمایند. کودکان زیر 6 سال از پرداخت هزینه خدمات معاف هستند.
Documents Required By Embassy of Spain, Tehran

Note: Please ensure you have checked the jurisdiction section before submitting your application at Tehran.

1. فرم ها:

    فرم درخواست ویزا
  • پر شده با قلم آبی و یا نسخه چاپی از فرم پر شده آنلاین.
  • امضا اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد.
  • دو نسخه کپی از فرم درخواست پر شده.
    لیست مدارک
  • لیست مدارک باید به صورت پشت و رو چاپ شود.

فرم تأیید

فرم اظهارنامه

2. عکس ها:

  • عکس جدید؛ اندازه: 4.5 در 5/3 سانتی متر
  • صورت و گوش ها باید 80 درصد عکس را پوشش دهند.
  • عکس باید متعلق به 6 ماه اخیر باشد.
  • زمینه عکس باید سفید باشد

3. نامه متقاضی:

  • هدف سفر
  • تاریخ سفر
  • تمام نامه ها باید شامل اطلاعات اشخاص همراه شامل اعضای خانواده، دوستان یا همکاران تجاری که به هدف مشترک سفر می‌کنند، باشد.

4. نامه اشتغال به کار

5. بلیط سفر.

6. بیمه مسافرتی::

  • بیمه شرکت طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا میباشد.
  • بیمه باید حداقل 15 روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد
  • حداقل پوشش بیمه 30.000 یورو یا 50.000 دلار می باشد.
  • اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضا شده است.

7. رزرو هتل برای سفر

9. صورت حساب شخصی یک سال اخیر متقاضی یا حداقل 6 ماه اخیر با مهر و امضای بانک (صورت حساب آنلاین بانکی قابل قبول نیست.)

10. سید پرداخت مالیات بر درآمد (V-RTI) برای سه سال گذشته

11. گذرنامه:

  • گذر نامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد.
  • برای درخواست ویزا نباید بیش از10 سال از تاریخ صدور گذرنامه گذشته باشد.
  • حداقل 2 صفحه ی آن خالی باشد.
  • فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی (از جمله صفحات خالی) و پاسپورت قدیمی (در صورت وجود).
  • Old passport (if any).
    Mandatory additional documents required for Honeymoon Purpose.
  • Photograph and wedding card from both side
  • 1 year or at least six months personal bank statement with original signed and stamp of the bank (online bank statements are not acceptable). (Both the parent’s).
  • Last 03 years Income Tax Return (ITR) (both the parent’s).
  • National Id.
  • Last 03 years Income Tax Return (ITR).
  • Personal 1 year or at least six months personal bank statement with original signed and stamp of the bank (online bank statement are not acceptable).
  • Personal last 03 year’s ITR.
    For Minor Applicants:
  • In case the minor is travelling with either of the parents, affidavit from the other parent.
  • Schengen application form signed by both the parents.
  • No Objection Letter signed before a notary public by both the parents (if the minor is travelling with another person who is not the biological parents), or from the parent who is not travelling in favor of the other parent, allowing the minor to travel.
  • Passport copy of the parent(s) with their signature, attested before the notary public.
  • Financial documents of parents.
  • Sworn declaration, Declaration form, Authorization letter, checklist in favor of BLS International signed by BOTH parents.
    برای دانشجویان و محصلان :
  • نامه اشتغال به تحصیل همراه کپی کارت شناسایی.

توجه: عکس های که با مشخصات زیر مطابقت نداشته باشند، قابل قبول نخواهند بود.

لطفا عکسی که به تازگی گرفته شده است(مدت زمان آن بیشتر از 6 ماه نباشد) و قبلا در پاسپورت استفاده نشده است را ارائه دهید. عکس باید رنگی باشد و:

  • عکس در پس زمینه سفید گرفته شده باشد تا تضادی با زمینه داشته باشد و جزییات قابل تشخیص باشد.
  • عکس باید شفاف بوده و صورت در مرکز آن قرارگرفته شده باشد.
  • عکس در کاغذ معمولی عکاسی چاپ شده باشد.
  • گردی کامل صورت ، بدون لبخند (بدون عینک آفتابی، هر گونه کلاه ، مگر اینکه متقاضی چنین اقلامی را بخاطر اعتقاد مذهبی یا پیشینه ی قومی خود بپوشد).
  • لطفا عکس ها را به فرم درخواست ویزا ضمیمه کنید.

توجه: لطفا این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید. اگر عکس فاقد شرایط ذکر شده باید، درخواست ویزای شما ثبت نخواهد شد. در مرکز درخواست ویزا BLS مکانی برای گرفتن عکس با مشخصات تعیین شده در نظر گرفته شده است.

درخواست های دریافت شده در مرکز درخواست ویزای اسپانیا در روز کاری بعدی در سفارت اسپانیا / کنسولگری اسپانیا ثبت خواهند شد. پس از ثبت درخواست، ممکن است مدارک دیگری از متقاضی درخواست شود. لطفا توجه داشته باشید که طبق دستورالعمل دریافت شده از سفارت اسپانیا حداقل زمان بررسی درخواست ویزا 21 روز کاری است ( امکان تاخیر در روند بررسی در برخی موارد وجود دارد).

جهت جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از هر گونه تاخیرغیرمنتظره ، تمام درخواست ها باید حداقل 21 روز قبل از تاریخ سفر ثبت شوند.

مدت زمان بررسی درخواست ویزا شامل تاریخ ثبت درخواست در مرکز خدمات BLS نمی باشد.

فرم ها و مدارک زیر برای درخواست انواع ویزا در BLS الزامی می باشد.

نکته: فرم درخواست ویزا باید توسط قلم آبی پر شود

Application Form

فرم درخواست ویزا (English Language)
فرم درخواست ویزا (Spanish Language)

تمام فرم های درخواست ویزا که در BLS ثبت می‌شوند باید به زبان انگلیسی / اسپانیایی/ لاتین باشند.

چک لیست

نکته: چک لیست باید به صورت پشت و رو باشد(برگه ها به یکدیگر متصل نشوند).
Required Documents
Schengen Visa Application Checklist

Ficha Document

Ficha Document

لطفا توجه داشته باشید:

فرم ها باید در قالب PDF باشند.

شما برای دانلود و مشاهده این فرم نیاز به Adobe Acrobat Reader خواهید داشت.

دانلود نرم افزار Adobe Acrobat Reader

برای دانلود فرم درخواست ویزا:

1. روی لینک فرم کلیک کنید.
2.پس از باز شدن فرم، آن را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید.

یا

1. دکمه سمت راست ماوس خود را بر روی لینک مورد نظر فشار دهید.
2. Save Target As را انتخاب کنید.
3. فرم را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید.